® you..

a financial professional?

Dan bieden wij je de kans een echte ‘Financial’ worden!

Als professional binnen de Finance & Control heb je inmiddels een mooi track record opgebouwd. Misschien ben je wel op zoek naar een organisatie die het net even anders doet dan dat je altijd gewend bent. Dan is we R financials de plek waar je moet wezen.

Bij we R financials combineren we graag onze krachten. Samen brainstormen vraagstukken die je tegenkomt in je praktijk. Samen nadenken over hoe we de problemen van de klant kunnen oplossen. Kennis delen tijdens onze gemeenschappelijke kennissessies. Met elkaar borrelen en leuke uitjes meemaken.

Wij worden enthousiast van mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdaging. Heb jij ideeën voor het opzetten van bijvoorbeeld nieuwe business? Of lijkt het je tof om 1 dag in de week ergens les te geven? Wil jij meehelpen aan onze marketingstrategie? Dan gaan we dat gewoon met elkaar doen toch?!


Wij zoeken:

0
Toppers met een afgeronde HBO of WO opleiding en bij voorkeur werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven of accountancy
0
Enthousiast
0
Communicatief vaardig
0
Doorzettingsvermogen
0
Humor!

R you Financial Material?

Misschien ben je op dit moment nog bezig met een opleiding bijvoorbeeld voor RA of RC? Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij binnen we R financials deze opleiding gewoon gaat halen.

we R offering

Wij bieden jou in de eerste plaats natuurlijk een goed salaris. Wij geloven dat onze toppers ook top moeten verdienen. Het salaris wordt aangevuld met een breed pakket aan secundaire voorwaarden waarbij jij veel vrijheid hebt om je eigen keuzes te maken.

Bij ons is er ruimte voor jouw eigen interesses en maak je onderdeel uit van een gaaf team met enthousiaste financials. Ook hechten wij veel waarde aan vrijheid om je werkweek op eigen manier in te vullen. Ben jij Daddy Cool en wil jij graag een pappadag dan gaan we daarvoor zorgen.

Back to top