Swen over zijn stage bij de Graaf Bakeries!

Swen over zijn stage bij de Graaf Bakeries! 1280 1706 Robbert Rutten

Onze trouwe volgers weten dat wij graag onze kennis delen💡 In dit bericht neemt Swen je mee naar de afgelopen weken tijdens zijn stage bij De Graaf Bakeries!

De afgelopen 20 weken waren een waardevolle periode waarin ik met veel plezier heb gewerkt en een waardevolle bijdrage heb geleverd aan De Graaf Bakeries. Een bedrijf wat ontzettend mooie (en lekkere 😋) producten maakt en succesvol klanten bediend.

Tijdens mijn stage heb ik mij vooral gericht op het optimaliseren van transportkosten (in de kostprijsberekening). Een leerzaam traject met een mooie toegevoegde waarde voor het bedrijf. Dit resulteerde in een gedegen scriptie die ik met trots heb opgeleverd. Daarnaast heb ik verschillende modellen ontwikkeld die het bedrijf in de komende jaren aanzienlijk zullen ondersteunen.

Ik kijk met veel voldoening terug op mijn tijd bij De Graaf Bakeries en ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan waardevolle projecten. Dank aan het team van De Graaf Bakeries voor de inspirerende samenwerking. In het bijzonder Jerry Gierman! En dank aan we R financials voor het begeleiden van mijn traject hierbij.

Wil jij ook een waardevolle stage lopen via we R financials bij één van onze mooie klanten? Neem dan contact op met Stefan of Robbert.

#stage #kennisdelen #finance

Back to top