® you..

a talented trainee?

Dan bieden wij je de kans een echte ‘Financial’ worden!

De we R journey (traineeship) is dé springplank naar ongekende mogelijkheden en dé plek voor de start van ambitieuze jonge finance consultants. Door middel van het volgen van ons unieke journey word je opgeleid tot een echt we R financial (consultant). Met persoonlijke coaching (door een professionele coach) en begeleiding door een ervaren we R financials consultant wordt je hier helemaal voor klaargestoomd.


Wij zoeken namelijk:

100%

Toppers met een afgeronde WO of HBO opleiding

100%
Doorzettingsvermogen
100%
Proactieve houding
100%
Drive om zichzelf te blijven ontwikkelen
100%
Humor!

Jouw toekomst, begint hier en bepaal je zelf!

we R offering

In ieder geval een prima salaris. Daar gaan we niet moeilijk over doen. Wij geloven namelijk dat als wij goed zijn voor jou, jij ook goed bent voor we R. Maar we hebben veel meer te bieden!

Masterclasses gericht om de ware ‘ik’ te leren kennen. Daarbij leer je de financiële stromen binnen een organisatie van A tot Z kennen. Door de combinatie van uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers, krijg je de mogelijkheid om de theorie ook direct in de praktijk toe te passen.

Een periode vol trainingen, uitdagingen en persoonlijke ontwikkelingen. Want jij als trainnee staat centraal. Één op één gesprekken met je coach alsmede ondersteuning en begeleiding door een doorgewinterde we R financial voor de nodige adviezen.

Uiteraard gaat dit alles gepaard met een groot aantal sociale activiteiten want: “we R serious about our business, but life has more to offer”. Zo hebben we geregeld borrels, etentjes en de jaarlijkse we R financials familie bbq. Daarnaast is er als klap op de vuurpijl de jaarlijkse we R financials wintersport.

Back to top